New Openings

VISUAL MERCHANDISER - TIRANE

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një qendër e njohur tregëtare, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

VISUAL MERCHANDISER

Roli dhe përgjegjësitë:

 • Visual Merchandiser eshte pergjegjes per pjesen vizuale te dyqanit sipas konceptit te brandit;
 • Eshte pergjegjes per rregullimin e vitrinave(podiumet) dhe hapesirave ne dyqan; 
 • Eshte pergjegjes per ekspozimin e mallit ne menyre komerciale;
 • Trajnon dhe udheheq stafin per pjesen vizuale ;
 • Shpjegon promovimet e ardhshme dhe produktet e reja për punonjësit;
 • Merr pjese ne te gjitha proceset e dyqanit si shitjet ne kase, sherbim klienti, furnizim, rregullim magazine etj;
 • Ne menyre te vazhdueshme( cdo jave) jep feedback tek menaxheri I dyqanit per zhvillimin dhe imazhin e dyqanit nga ana vizuale;
 • Ben ndryshime ne strukturen visuale te dyqanit sipas tematikave te percaktuara nga brandi;
 • Ndryshon manekinat e dyqanit cdo 2 jave dhe pas cdo furnizimi;
 • Merr feedback nga stafi ne menyre te vazhdueshme per cdo ndryshim te  bere ne dyqan sipas brandit;
 • Eshte pergjegjese per te ruajtur konceptin dhe imazhin sipas merchandise te sugjeruar nga brandi
 • Kujdeset dhe eshte pergjegjes qe cdo artikull te jete I ekspozuar ne dyqan ne menyren me komerciale(atraktive) per klientin.
 • Zbaton prezantimet e merchandising sezonale,unike vizuale(Koleksjon I ri),duke qene sinkrom me trended dhe tregtine e modes;
 • Orari I Visuali-t eshte fleksibel sipas nevojave te dyqanit dhe kompanise dhe percaktohet nga menaxheri I dyqanit;
 • Eshte pergjegjese per monitorimin e stafit ne momentin e ngarkimit te detyrave nga ana e saj/atij.

 

Kandidati duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:

 • Te kete te pakten 3 vjet eksperience pune ne profil te ngjashem;
 • Te kete njohuri te mira te gjuhes italiane dhe angleze;
 • Te kete njohuri te mira te paketes Microsoft Office.

 

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 24/01/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!

Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Job summary

Location

Tirane

Job Type

Visual Merchandiser

Salary

Konkurruese

Posted

10/01/2019 12:20